Dzīvo, ēd veselīgi ar prieku

Ēdieni, dzērieni, diētas, ikdienas saimniecība

Lēcu plācenis

Komentēt

  • 100 g vārītu lēcu (Indijas vai turku)
  • 1/2 sīpols
  • sarkana vai oranža paprika
  • 50 g vistas vai cita liesa gaļa
  • 2 lauku olas
  • sāls
  • pipari
  • eļļa cepšanai

Sastāvdaļas sablenderē, pannu nedaudz ieeļļo, iegūto masu cep uz lēnas uguns, uzliekot pannai vāku virsū. Iegūto plāceni dalīju 4 daļās un pasniedzu. Tā kā man patīk uzkaisīt ēdienam lociņus vai citus zaļumus, tad tie, manuprāt, netraucē.

Komentēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Mainīt )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Mainīt )

Connecting to %s